Salata de limba

de La Ancuta in Salate, 24 Mai 2011 | 8635 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • 3 castraveti murati
  • 1 conserva porumb dulce
  • 3-4 linguri maioneza
  • 3-4 linguri smantana
  • sare, piper
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de limba:

Spalam limbile si le punem la fiert in apa cu sare. Eu le-am fiert in oala cu presiune 45 de minute. Curatam apoi limbile de piele si le taiem marunt.

Taiem castravetii marunt si scurgem conserva de porumb. Amestecam carnea cu porumbul si castravetii. Adaugam apoi maioneaza si smantana si amestecam pana se omogenizeaza. Potrivim de sare si piper iar la final adaugam marar verde tocat marunt.

Pastram la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de limba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salată cu somon afumat